top of page
Het proces

Volg hier het proces van alle projecten die Face It momenteel heeft lopen. Van exposities op de Cultuurnacht tot het maken van een serie voor op de beeldbuis. Van educatieve programma's op middelbare scholen tot workshops en trainingen voor iedere organisatie die hier meer over wil weten! 

NEXT UP!

Utrecht

Movisie

SEPTEMBER 2019

RECENTE BERICHTEN

CULTUURNACHT 2019


Gisteren was het dan eindelijk zo ver! De dag waar we naartoe aan het werken waren sinds september 2018. Het was net als vorig jaar weer een ontzettend groot succes. Zo'n groot succes, dat we af en toe even moesten wachten met het toelaten van mensen. Onze enige regel deze avond was dat we wilden dat iedereen de expositie meekreeg en kon ervaren zoals we hem bedoeld hadden. Dus niet met 50 mensen rond één foto, zodat je niet de ruimte en de tijd had om je eerste indruk te kunnen creëren.

Naast de expositie, hadden we ook een interactief element genaamd Echo. Bij Echo kon je ervaren wat het effect van negatieve eerste indrukken en vooroordelen op mensen heeft, maar ook op jezelf. Verder hadden we ook nog een tekenaar en twee super leuke DJ's, Emily Silvia en Derek Shots, die de bezoekers hebben verwend met goede dansplaatjes. We hebben op deze avond helaas niet met iedereen kunnen praten, maar we hopen dat jullie allemaal een fijne, leuke, informatieve en interessante avond hebben gehad!

Als je er niet bij bent geweest heb je zeker iets gemist! Om te bewijzen dat je iets gemist hebt, hebben we hieronder een fotoreeks die een duidelijk beeld geeft van het verloop van de avond.

Tot de volgende expositie!

ZOEK OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
bottom of page