top of page
Het proces

Volg hier het proces van alle projecten die Face It momenteel heeft lopen. Van exposities op de Cultuurnacht tot het maken van een serie voor op de beeldbuis. Van educatieve programma's op middelbare scholen tot workshops en trainingen voor iedere organisatie die hier meer over wil weten! 

NEXT UP!

Utrecht

Movisie

SEPTEMBER 2019

RECENTE BERICHTEN

Toch nog een draaidag om het af te leren


Omdat we er geen genoeg van konden krijgen, hebben we vandaag toch nog even een draaidag ingepland. Of ja, draaidag, eigenlijk was het maar een avondje. Na het kijken van de eerste versie van één van de afleveringen, kwamen we erachter dat er nog iets miste. Voor de mensen die nog nooit van Face It hebben gehoord, moet het concept en het doel van het tv-programma namelijk ook duidelijk zijn. Daarom hebben we vandaag een korte introductie gefilmd met de twee presentatrices, Eline en Richelle. Deze introductie zal aan het begin van iedere aflevering te zien zijn, zodat iedereen weet waarom Face It TV is ontstaan.

We zijn erg benieuwd wat jullie van de afleveringen gaan vinden! Laten jullie het ons weten zodra de eerste aflevering van Bryan in februari uitgezonden wordt?

ZOEK OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
bottom of page