top of page
Het proces

Volg hier het proces van alle projecten die Face It momenteel heeft lopen. Van exposities op de Cultuurnacht tot het maken van een serie voor op de beeldbuis. Van educatieve programma's op middelbare scholen tot workshops en trainingen voor iedere organisatie die hier meer over wil weten! 

NEXT UP!

Utrecht

Movisie

SEPTEMBER 2019

RECENTE BERICHTEN

Happy new year! Hier heb je een ansichtkaart!


Het is alweer 2019! De tijd lijkt steeds sneller te gaan. Over minder dan een maand staat de Cultuurnacht weer voor de deur. Naast alle bestellingen, leveringen, voorbereidingen en promotie, hebben we blijkbaar ook nog tijd om wat leuke extra dingen voor jullie te creëren. Zo zijn we een samenwerking aangegaan met Vera, een getalenteerde illustrator, die van alle acht de deelnemers toffe illustraties heeft gemaakt! Deze illustraties zullen niet alleen gebruikt worden voor de posters en de promotie van Face It TV, maar zijn ook te koop in de vorm van ansichtkaarten! Hoe leuk is dat!

De ansichtkaarten worden verkocht in een set van 10 stuks en kosten maar €5. Dus vind je het nog altijd leuk om kaarten te versturen op speciale gelegenheden of om mensen te laten weten dat je aan ze denkt, dan zijn de Face It kaarten zeker een aanrader om te kopen!

ZOEK OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
bottom of page