top of page
Het proces

Volg hier het proces van alle projecten die Face It momenteel heeft lopen. Van exposities op de Cultuurnacht tot het maken van een serie voor op de beeldbuis. Van educatieve programma's op middelbare scholen tot workshops en trainingen voor iedere organisatie die hier meer over wil weten! 

NEXT UP!

Utrecht

Movisie

SEPTEMBER 2019

RECENTE BERICHTEN

Ciao, adios, we're done!


Misschien hebben we je even op de verkeerde voet gezet met de titel van dit bericht. We zijn namelijk zeker niet klaar met Face It! Waar zijn we dan wel klaar mee? De draaidagen van Face It TV! Na twee weken, zes lange dagen, veel kilometers, lachbuien, regenbuien, een overvloed aan eten en drinken en vroeg opstaan, is het klaar. Finito! Nu is het verder aan Chris om er toffe afleveringen van te maken - natuurlijk in samenwerking met ons - waar iedereen vol bewondering naar zal kijken en die goed aansluiten bij de foto's die gemaakt zijn en de verhalen die geschreven zijn voor de expositie.

We willen het hele team en de deelnemers ontzettend veel liefde geven en bedanken voor hun inzet! We are so proud already!

Thank you guys!

ZOEK OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
bottom of page