top of page
Het proces

Volg hier het proces van alle projecten die Face It momenteel heeft lopen. Van exposities op de Cultuurnacht tot het maken van een serie voor op de beeldbuis. Van educatieve programma's op middelbare scholen tot workshops en trainingen voor iedere organisatie die hier meer over wil weten! 

NEXT UP!

Utrecht

Movisie

SEPTEMBER 2019

RECENTE BERICHTEN

Lights, camera, action!


De titel en de vorige blog hebben al een beetje verklapt waar we de afgelopen maanden en de komende tijd druk mee bezig zijn. Face It TV! Waarom een tv-programma? Omdat wij vinden dat als je onze deelnemers beoordeeld op je eerste indruk en vooroordelen, het ook interessant en leuk is om ze beter te leren kennen via beeld en geluid. Daarom hebben we de deelnemers afgelopen weekend (en aankomende week) een dag lang gevolgd en gesproken over onderwerpen die te maken hebben met eerste indrukken, acceptatie, de belangrijke dingen in het leven en nog heel veel andere dingen.

Tijdens deze draaidagen werken we - in plaats van met zijn drieën - samen met een groot team van jonge studenten die allemaal een passie hebben voor het onderwerp. Bente, Anouk en Sofie van het originele team zijn verantwoordelijk voor het management, alle voorbereidingen en het zo goed mogelijk begeleiden van het proces. Verder hebben we projectmanager Anne, chef cameraman Chris, side-kick cameravrouw en productie-assistent Meiya, productie powervrouw Irine, chef productie en presentatrice Richelle, presentatrice Eline, runners Emma en Bart en fotograaf Luuk.

Net als de foto's en de verhalen van de deelnemers, zullen jullie ook nog even moeten wachten op de afleveringen van Face It TV. Deze zullen namelijk vanaf februari 2019 om de twee weken te zien zijn op BredaNu.

Wij hebben er zin in, de crew heeft er zin in, de deelnemers hebben er zin in, jullie ook?

ZOEK OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
bottom of page