top of page
Het proces

Volg hier het proces van alle projecten die Face It momenteel heeft lopen. Van exposities op de Cultuurnacht tot het maken van een serie voor op de beeldbuis. Van educatieve programma's op middelbare scholen tot workshops en trainingen voor iedere organisatie die hier meer over wil weten! 

NEXT UP!

Utrecht

Movisie

SEPTEMBER 2019

RECENTE BERICHTEN

Welcome back Face It!


Het is alweer ruim een jaar geleden dat het concept achter Face It werd bedacht, dat we onze deelnemers compleet hadden en de interviews aan het transcriberen waren. Een jaar geleden hadden we zeker niet gedacht dat er een tweede versie zou komen, dat we trainingen en workshops aan zouden kunnen bieden en dat we een tv-programma zouden krijgen!

Na het succes van Face It op de Cultuurnacht in 2018, zijn er zoveel toffe projecten en samenwerkingen op ons pad gekomen waar we alleen maar van konden dromen! Aankomende tijd zullen we bijvoorbeeld in zee gaan met BredaNu, Gemeente Breda en diverse opleidingen in heel Nederland. Wat dat precies betekent en hoe dat eruit gaat zien, zal vanzelf duidelijk worden als je de website in de gaten blijft houden.

Iets wat wel alvast gedeeld kan worden is dat we gisteren en vandaag de interviews en fotoshoots gehad hebben met de nieuwe deelnemers voor de nieuwe versie van Face It! Dit keer hebben we weer acht fantastische en unieke identiteiten gevonden die zich met alle liefde open willen stellen en een stukje van hun leven willen delen met ons en jullie.

Helaas zullen jullie nog even moeten wachten op het eindresultaat van de foto's en de verhalen, want de nieuwe versie van Face It zal pas voor het eerst te zien zijn tijdens de Cultuurnacht 2019 in Breda.

Tot snel!

ZOEK OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
bottom of page