top of page
Het proces

Volg hier het proces van alle projecten die Face It momenteel heeft lopen. Van exposities op de Cultuurnacht tot het maken van een serie voor op de beeldbuis. Van educatieve programma's op middelbare scholen tot workshops en trainingen voor iedere organisatie die hier meer over wil weten! 

NEXT UP!

Utrecht

Movisie

SEPTEMBER 2019

RECENTE BERICHTEN

Breda Photo!


Van 5 september tot en met 21 oktober is Breda in de ban fotografiefestival BredaPhoto. Een groot aantal fotografen uit binnen- en buitenland exposeren hun kunst in de binnenstad van Breda.

BredaPhoto festival toont the state of the art van de hedendaagse fotografie aan de hand van een internationaal relevant maatschappelijk thema: actueel, prikkelend en op een originele manier getoond. Voor 2018 is gekozen voor het thema ‘To Infinity and Beyond’.

De organisatie van het festival heeft aan ons gevraagd of wij The Identity Road tijdens de BredaPhoto Kidsweek tentoon willen stellen en wij zeiden natuurlijk volmondig ja. Het team was namelijk erg benieuwd of de expositie ook aantrekkelijk en begrijpelijk is voor kinderen. Dit konden we goed uittesten op deze dag.

Conclusie is: De expositie is zeker interessant voor kinderen van verschillende leeftijden. Het is erg mooi om het contrast te zien in vooroordelen tussen jonge kinderen en volwassenen. Als we de expositie vaker zouden willen gebruiken op scholen of evenementen waar veel kinderen komen, is het belangrijk dat er een paar dingen aangepast worden. Het taalgebruik moet makkelijker en beter op één lijn liggen met de doelgroep en het lijkt ons interessant om nieuwe deelnemers te zoeken die meer in de leeftijdscategorie 12 tot 16 jaar zitten, zodat kinderen zich sneller kunnen verplaatsen en 'vergelijken' met de mensen op de foto.

Het was een ontzettend leuke en inspirerende dag bij bibliotheek de Nieuwe Veste. Het team van Face It heeft veel nieuwe inzichten gekregen en is geïnspireerd geraakt om nieuwe richtingen te onderzoeken en ons project verder uit te breiden.


ZOEK OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
bottom of page