top of page
Het proces

Volg hier het proces van alle projecten die Face It momenteel heeft lopen. Van exposities op de Cultuurnacht tot het maken van een serie voor op de beeldbuis. Van educatieve programma's op middelbare scholen tot workshops en trainingen voor iedere organisatie die hier meer over wil weten! 

NEXT UP!

Utrecht

Movisie

SEPTEMBER 2019

RECENTE BERICHTEN

Back to life!


We zijn weer terug! Na de laatste expositie van Face It in de Tussentijd zijn er wat moeilijke beslissingen genomen. Gaan we door? Stoppen we op het hoogtepunt? Zullen we starten met een educatief programma? Uiteindelijk hebben we besloten Face It even te laten voor wat het was en ons te focussen op nieuwe avonturen. Toch bleken deze avonturen niet opgewassen te zijn tegen onze passie voor dit project. Al vrij snel na de korte pauze die we hadden genomen, kwamen er veel nieuwe kansen en mogelijkheden op ons pad.

Om niet alles in één keer in jullie gezicht te gooien, hebben we besloten jullie post voor post up te daten over alle nieuwe dingen waar we op het moment mee bezig zijn. Zo kan je straks misschien wel weer een nieuwe expositie komen bewonderen, ons inhuren voor trainingen of workshops en ons zien verschijnen op je beeldbuis!

Veel nieuwe dingen dus!

Wat we in ieder geval alvast met jullie willen delen is dat we een samenwerking aan zullen gaan met Brandpunt in Breda. Een fantastische zaak, die perfect bij de uitstraling en sfeer past van Face It. Wat we precies bij Brandpunt gaan doen is nog een verrassing, maar ik zou er wel alvast gezellig een kopje koffie gaan drinken en kijken naar de leuke snuisterijtjes die ze verkopen!


ZOEK OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
bottom of page