top of page
Het proces

Volg hier het proces van alle projecten die Face It momenteel heeft lopen. Van exposities op de Cultuurnacht tot het maken van een serie voor op de beeldbuis. Van educatieve programma's op middelbare scholen tot workshops en trainingen voor iedere organisatie die hier meer over wil weten! 

NEXT UP!

Utrecht

Movisie

SEPTEMBER 2019

RECENTE BERICHTEN

Coming out day


Afgelopen maand kregen we een telefoontje van de gemeente Tilburg met de mededeling dat ze Face It graag op het gay diner wilden hebben tijdens Coming Out Day. De thema’s die centraal zouden staan tijdens het diner waren acceptatie, vooroordelen, eerste indrukken en diversiteit. Helemaal in lijn met de essentie en waarden van Face It. Vandaar ook dat we vrijwel meteen ja zeiden.

Na te hebben afgesproken met Karin van de gemeente, kwamen we tot het besluit een mini variant van de expositie op het diner te plaatsen. Dit hield in: drie foto’s, de gasten blijven lekker zitten, de boekjes liggen van tevoren al klaar en de klembordjes met de kleinere foto’s staan de mensen vanaf het begin al fijn aan te staren. Een andere vorm van The Identity Road, maar wel met hetzelfde doel.

De host van de avond, Mark Dekker, heeft ervoor gezorgd dat de mini expositie een groot succes was. Hij begreep het doel van het project en luisterde goed naar ons. Zijn creatieve brein, goed getimede humor en cola lights hebben de expositie nog leuker en interessanter gemaakt en daar zijn we erg blij mee!

Een avond voor in de boeken!


ZOEK OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
bottom of page