top of page
Het proces

Volg hier het proces van alle projecten die Face It momenteel heeft lopen. Van exposities op de Cultuurnacht tot het maken van een serie voor op de beeldbuis. Van educatieve programma's op middelbare scholen tot workshops en trainingen voor iedere organisatie die hier meer over wil weten! 

NEXT UP!

Utrecht

Movisie

SEPTEMBER 2019

RECENTE BERICHTEN

Knutseldagen 2.0


Afgelopen maandag was het weer eens tijd voor een creatieve dag: de Maandag Knutseldag! In de ochtend hebben we nog even een kort bezoekje gebracht aan STEK, onze locatie op 26 januari, om te kijken en overleggen hoe we alles gaan inrichten. Daarna zijn we in race tempo naar Linn vertrokken om vervolgens onze creatieve breinen te activeren.

Tijdens de Maandag Knutseldag werd klusteam ‘Linn & Anouk: voor al uw feesten en partijen’ ingezet onder begeleiding van Theo Theo. De twee leden van team Face It, met allebei twee linkerhanden werden meteen aan het werk gezet, wat verrassend goed bleek te gaan! Ondanks wat verfspetters op het hoofd van Linn en de zwarte handen van Anouk hebben ze goed werk verricht. Na 36 latjes en 8 statieven zwart te hebben geschilderd, was het klusteam er wel een beetje klaar mee. Helaas moet het powerkoppel aanstaande vrijdag toch nog een dag aan de slag om het helemaal af te maken, zodat het er volgende week pico bello uitziet.

Terwijl de meiden van het klusteam flink met de verfkwasten in de weer waren, waren de inkopers Sofie & Bente ook goed op dreef. Tijdens het vele verfwerk hoorde je de hersens van Soof en Bent hard kraken over hoeveel drank er nou precies ingekocht moet worden. Want ja dames en heren: Face It heeft ook een bar ter beschikking op 26 januari! Wat garant staat voor nog meer gezelligheid! Na diverse verhitte discussies en moeilijke beslissingen is het Sofie en Bente eindelijk gelukt om tot een Break Even Point te komen en gaan zij donderdag 18 januari de Jumbo en Albert Heijn compleet leeghalen.

Nu we deze twee belangrijke dingen hebben afgerond, voelt het alsof de Cultuurnacht morgen al voor de deur staat. Naast de (gezonde) spanning die constant door ons lichaam giert, krijgen we er ook steeds meer zin in. Onze Facebookpagina slaat inmiddels al flink op hol met alle likes en nieuwe volgers! Dus wij raden jullie aan om zo snel mogelijk een passe-partout te kopen voor 26 januari, want dit wil je niet missen!

En o ja, voor alle studenten onder ons, Ome Duo is dan toevallig net langs geweest, waardoor wij geen ‘ik heb geen geld’-smoesjes accepteren.

We zien jullie allemaal op de Cultuurnacht!

ZOEK OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
bottom of page